Informatie

Algemene informatie

Verzending
Levering
Voorraadstatus
Garantie
Retouren
Betaalmogelijkheden
Bestellingen inzien
Uw account bijwerken
Klachten
Privacy Beleid Leds4life
Echtheid reviews


Verzending
Voor het verzenden van pakketten maakt Leds4Life.nl gebruik van PostNL en Parcel. PostNL en Parcel hebben een uitgebreide ervaring op het gebied van pakketafhandeling. Bestellingen boven € 100,- worden gratis geleverd in Nederland.
Voor bestellingen onder € 100,-brengt Leds4Life €5,95 verzendkosten in rekening voor zendingen binnen Nederland.
Voor zendingen naar België en Duitsland onder de €200,- rekenen we  € 8,95.
Vanaf €200,- naar België en Duitsland gratis verzending.
Artikelen langer dan 100CM naar landen buiten Nederland alleen na overleg!!
Aluminium ledprofielen en profielen voor lichtslang met een lengte van meer dan 1 meter hebben andere verzendtarieven, neem voor meer informatie eerst contact op.
Het is ook mogelijk om uw pakket te laten leveren in een pakketshop in de buurt.
Zoek hier de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop in uw regio
https://www.dpd.com/nl_privateklanten#!pickup
 
Levering
De levering van de pakket vind over het algemeen plaats tijdens kantooruren, wij streven er naar uw pakket binnen 3 dagen af geleverd te hebben.
ruim 90% word de volgende dag al geleverd.
Voorraadstatus
Er kunnen geen rechten worden ontleent aan onze voorraad status. Wij proberen onze voorraad status zo actueel mogelijk te houden. Indien een product niet op voorraad blijkt proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren.
Garantie
U ontvangt op onze producten 1 tot 5 jaar fabrieksgarantie.
Mocht een LED-Lamp om wat voor reden dan ook binnen deze tijd defect gaan stuur hem dan terug zodat we hem om kunnen ruilen voor een nieuw exemplaar.
Een defect dient altijd vooraf aangemeld te worden via RMA melding 
Onvolledige meldingen, of retouren zonder aanmelding worden niet in behandeling genomen.
Retouren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Maatwerk artikelen vallen buiten het retourrecht. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@leds4life.nl . Stuur altijd (een kopie van) de factuur mee.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Retouradres:
Leds4life
T.A.V. Klantenservice
Olieslagweg 128F
7521JG Enschede
 
Betaalmogelijkheden
1. IDeal
U plaatst een bestelling bij Leds4Life. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen.
De betaling vind plaats via een beveiligde verbinding van uw eigen bank.
Leds4life krijgt direct een melding als de betaling geslaagd is en kan hierdoor de betelling snel leveren.
2. Bankoverschrijving.
U maakt het totaalbedrag zelf over op het bankrekeningnummer van Leds4Life.nl dat u vindt op de bevestigingsmail, zodra het bedrag is bijgeschreven zal uw bestelling worden verzonden. Vermeld bij betaling het factuurnummer dat u ontvangen heeft via de bevestigingsmail anders kunnen wij uw betaling niet verwerken!
Rekeningnummer NL05INGB0004211767 t.n.v. Ledsecure     Enschede
BIC: INGBNL2A
3. Contant betalen
Houd je niet van al die elektronische betaalmethodes en betaal je liever contant? Kom contant afrekenen bij leds4life en krijg meteen jouw bestelde producten mee naar huis. Bezoek ons op dit adres:
Leds4life
Olieslagweg 128F
7521JG Enschede
Let op: kom pas langs wanneer je van ons bericht hebt gekregen dat jouw bestelling klaar ligt of wanneer je met één van onze medewerkers hebt gehad. Zo voorkom je teleurstellingen!
4. PayPal
Met Uw PayPal account kunt u direct een betaling doen vanf uw bankrekening of creditcard, dit is afhankelijk van de rekening waaraan uw PayPal account gekoppelt is.
Voor betaling met paypal rekenen we de betaalkosten (3%) door.
5. creditcard (via PayPal)
Zelfde als Paypal, een creditcard moet hierbij wel aan de PayPal account gekoppeld worden.
Omdat Paypal hoge kosten aan ons doorberekend, moeten we een deel van deze kosten doorberekenen. Deze kosten zijn 3% over de complete orderwaarde
6. DIRECTebanking / SofortBanking
Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken, rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking. Er wordt regelmatig getest op de bescherming van persoonsgegevens. sofortbanking is de enige Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument naar de eigen bankomgeving leidt bij betaling.
7. BanContact / MisterCash
Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash
8. Pinnen bij afhalen
Pinnen met bijna alle kaarten is ook geen probleem bij leds4life, kom pinnen en krijg meteen jouw bestelde producten mee naar huis. Bezoek ons op dit adres:
Leds4life
Olieslagweg 128F
7521JG Enschede
Let op: kom pas langs wanneer je van ons bericht hebt gekregen dat jouw bestelling klaar ligt of wanneer je met één van onze medewerkers hebt gehad. Zo voorkom je teleurstellingen!
9. Rembours
Met een rembours betaling betaal je je bestelling bij levering door de pakketbezorger.
De kosten van deze methode zijn per pakket.
Let op dat je het totaalbedrag bij levering gepast kunt betalen aan de bezorgen.Zij hebben vaak geen tot weinig wisselgeld bij zich.
10.KBC/CBC-betaalknop
De betaalmethode voor de grootste consumentenbank in België
11.Belfius
De betaalmethode voor 1 miljoen Belfiusklanten,1 van de grootste banken van België
12.ING Homepay
Betaalmethode voor de ruim 2,5 miljoen Belgische klanten van de ING.
13.Klarna
Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen. De factuur wordt pas verstuurd op het moment dat jouw bestelling bij ons de deur uit gaat. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.
Indien u kiest voor Klarna, dan voert Klarna uit hoofde van zijn
gerechtvaardigd belang mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. U kunt hiertegen op ieder moment bezwaar maken.
Mocht je verzoeken of problemen hebben omtrent de Klarna betaling, dan kan Klarna je hier het beste mee verder helpen.
Bestellingen inzien
U kunt na het inloggen uw bestelling en status daarvan bekijken. Ook is het mogelijk om vanuit dit overzicht een nieuwe bestelling te doen.
Uw account bijwerken
Na het inloggen kunt u in het account dashboard uw gegevens inzien en eventueel wijzigen.
Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@leds4life.nl .Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."
Echtheid reviews
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Leds4life gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.